Call centar

033 22 33 99

Webshop

Online apoteka

Online farmaceut

Postavite pitanje

Kadar

Naš kadar je naše najveće bogatstvo

Od samih početaka Javnu ustanovu „Apoteke Sarajevo“ čini angažman izuzetno kvalitetnih i iskusnih uposlenika koji su cijeli radni vijek proveli u struci uz mlade, odlučne i perspektivne kadrove. 

U Ustanovi radi 426 uposlenika različitih profila. Naš stručni kadar čine zdravstveni radnici farmaceutskog usmjerenja sa dugogodišnjim iskustvom i stručnim obrazovanjem. Magistri farmacije i farmaceutski tehničari, specijalisti različitih profila su u cijelosti fokusirani na naše klijente, svakodnevno brinući o njihovom zdravlju, te pružajući usluge savjetovanja i prevencije stalno imajući u vidu potrebe stanovništva. Oslonjeni na struku i profesionalno znanje, naši farmaceutski stručnjaci su sposobni odgovoriti na svaki izazov efikasno i precizno.

188

Magistar farmacije

159

Farmaceutskih tehničara

16

Specijalista

Stručni timovi organizirani kroz rad pravnika, ekonomista i drugih stručnjaka, te uposlenika na održavanju i administraciji kontinuirano podržavaju sve procese koji se odvijaju u JU „Apoteke Sarajevo“. Svi naši uposlenici se obučavaju kroz različite oblike edukacija da bi svoja znanja unaprjeđivali i odgovorili na potrebe razvoja, kako farmaceutske nauke, tako i drugih oblasti rada. Kontinuirana edukacija se sastoji od obrazovnih aktivnosti koje služe da se održe, razviju ili povećaju znanje, vještine, profesionalna dostignuća i odnosi koje uposlenici koriste u pružanju usluge pacijentima, javnosti ili profesiji i unaprjeđenju procesa rada.

 

JU “Apoteke Sarajevo dijeli svoja stručna znanja kroz angažman mladih pripravnika i volontera koji u našoj kući imaju jedinstvenu priliku da steknu stručna znanja i iskustvo učeći od najboljih, ali i kroz stručne skupove, kongrese i istraživačke radove.

Kontinuirano radimo na stalnom poboljšanju usluga i zadovoljstvu klijenata, ali i zdravstvenih ustanova sa kojima imamo usku saradnju, te drugih partnera u zajednici sa kojima uspješno sarađujemo.

Pitajte farmaceuta

Imate pitanje vezano za Vaše zdravlje? Potreban Vam je savjet ili informacija o terapiji?