Call centar

033 22 33 99

Webshop

Online apoteka

Online farmaceut

Postavite pitanje

Systane Complete: Inovativno rješenje za tretman sindroma suhog oka

Sindrom suhog oka je uobičajeno stanje koje pogađa velik broj ljudi diljem svijeta. Karakterizira ga nedovoljna proizvodnja suza ili brzo isparavanje suza, što dovodi do osjećaja nelagode, peckanja, svrbeža i ponekad čak i zamagljenog vida. Oftalmolozi i pacijenti uvijek traže inovativna rješenja za ublažavanje simptoma suhog oka. Jedan takav proizvod koji se sve više koristi je Systane Complete.

Systane Complete: Univerzalno rješenje za suho oko: Systane Complete je suzni nadomjestak koji se koristi za ublažavanje simptoma suhog oka. Ono što ga čini inovativnim je njegova jedinstvena formulacija koja kombinira različite sastojke kako bi pružila sveobuhvatno rješenje za sindrom suhog oka.

  1. Hidratacija i lubrikacija: Systane Complete pruža trenutnu hidrataciju i dugotrajno lubrikiranje očiju. Sadrži hidratantne sastojke koji pomažu zadržavanju vlage na površini oka, smanjujući osjećaj suhoće i iritacije. To pomaže u održavanju udobnosti očiju tijekom dužeg vremenskog razdoblja.
  2. Zaštita površine oka: Ovaj suzni nadomjestak također pruža zaštitu površine oka. Systane Complete stvara tanki zaštitni sloj na površini oka koji pomaže u sprečavanju isparavanja suza i smanjenju utjecaja vanjskih čimbenika poput suhog zraka ili vjetra. Ova zaštita pomaže u očuvanju stabilnosti suznog filma i smanjenju simptoma suhog oka.
  3. Ublažavanje upale i iritacije: Za pacijente s suhim okom koji pate od upale ili iritacije, Systane Complete pruža olakšanje. Njegovi sastojci imaju blago protuupalno djelovanje koje može pomoći u smirivanju iritacije i smanjenju crvenila očiju. Ovo je posebno korisno za pacijente koji imaju suho oko uzrokovano upalnim stanjima poput blefaritisa ili konjunktivitisa.

Zaključak: Systane Complete predstavlja inovativno i sveobuhvatno rješenje za sindrom suhog oka. Njegova formulacija koja kombinira hidrataciju, lubrikaciju, zaštitu i ublažavanje up

Njegova formulacija koja kombinira hidrataciju, lubrikaciju, zaštitu i ublažavanje upale i iritacije čini ga prikladnim izborom za pacijente s sindromom suhog oka.

Oftalmolozi često preporučuju Systane Complete kao suzni nadomjestak koji će ublažiti simptome suhog oka i poboljšati udobnost pacijenta.

Važno je napomenuti da svaki pacijent može imati individualne potrebe i da se savjetovanje s oftalmologom uvijek preporučuje pri odabiru odgovarajućeg tretmana za sindrom suhog oka. Prednost Systane Complete kapi za ovlaživanje oka je u tome što su dizajnirane kao terapija za sve vrste sindroma suhog oka.

Uz redovitu primjenu Systane Complete i praćenje preporuka oftalmologa, pacijenti mogu očekivati smanjenje simptoma suhog oka, poboljšanje udobnosti i bolji kvalitet života.

Konačno, Systane Complete predstavlja univerzalno rješenje za optimalno olakšanje za sve vrste bolesti suhog oka. Korištenjem Systane Complete kapi za ovlaživanje oka nema potrebe za dijagnostikom suznog filma i postižete klinički dokazano djelovanje do 8h! Bitno je napomenuti da Systane Complete kapi za ovlaživanje oka se mogu koristiti zajedno s kontaktnim lećama.

dr.med. Azra Bibanović, spec. oftalmolog

Posljednje vijesti

Pitajte farmaceuta

Imate pitanje vezano za Vaše zdravlje? Potreban Vam je savjet ili informacija o terapiji?