Call centar

033 22 33 99

Webshop

Online apoteka

Online farmaceut

Postavite pitanje

Milioni prodatih vrećica svjedoče o prepoznatljivosti i učinkovitosti
Mnogi apotekari i apotekarke sjetit će se prvih kupaca koji su tražili “onaj što se razmuti“, u plavoj kesici, što se pije topao. “Tili lili”, ”hot line”, “tajlol”, “tilol”… Ljudi možda nisu znali kako se zove, ali su znali šta traže, jer se glas o njemu brzo širio, brže i od same gripe. Tylol Hot u Bosni i Hercegovini ove sezone broji 20 godina, tokom kojih je pomogao da se otčepe milioni noseva, spuste temperature, otklone bolovi, ublaži kašalj i olakšaju simptomi prehlade i gripe. Zato danas svi već znaju, kad su prehlada i gripa, Tylol Hot se sipa!

Nije do imena, već do sastava i načina primjene
Iako danas svi znaju za Tylol Hot, iza imena nema čarolije ni tajnog sastojka, već poštovanje znanja i provjerenih preporuka – radi se o kombinaciji sastojaka koja je usklađena sa pouzdanim svjetskim zdravstvenim preporukama za simptomatski tretman simptoma prehlade i gripe. Preporukama je definisano koja supstanca i u kojoj dozi može pomoći kod svakog simptoma i u Tylol Hot-u su objedinjene preporučene komponente upravo u preporučenim dozama.

Zato se jednim proizvodom mogu pokriti i temperatura, i bolovi, i curenje iz nosa, i začepljen nos i sinusi, i kihanje, i kašalj… Iz istog razloga postoje: oblik za odrasle i oblik za djecu, da bi svako dobio potrebnu dozu. Tylol Hot i Tylol Hot D (bez šećera, sa okusom narandže) sadrže doze prilagođene odraslima, od 12 pa nadalje, a za malu djecu, od 6 do 12 godina, doze su kombinovane i upakovane u Tylol Hot Pediatric.

Što se načina primjene tiče, Tylol Hot ima toplu preporuku već godinama – vrući rastvori protiv simptoma prehlade i gripe djeluju brže, jače i duže, nego, na primjer, kad bi istu kombinaciju uzeli u obliku tablete.

Zato, nakon 20 godina hvala svima na povjerenju, borimo se i dalje zajedno protiv simptoma prehlade i gripe!

Vaš Tylol Hot!
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputstvo o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka, posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.

Pitajte farmaceuta

Imate pitanje vezano za Vaše zdravlje? Potreban Vam je savjet ili informacija o terapiji?