Call centar

033 22 33 99

Webshop

Online apoteka

Online farmaceut

Postavite pitanje

GALAS, nježni dodir prirode

“On predstavlja simbol ljubavi, vjernosti, zahvalnosti i namjena mu je usrećiti onoga kome je namijenjen. Stoga je o izboru savršenog poklona – bilo privatnog, ali i poslovnog – najbolje odabrati dašak prirode i glamura namijenjen upravo Vama.”

Vaš GALAS

Inspirisani prirodom s namjerom da lijek sadržan u prirodi bude dostupan i siguran za svakodnevnu upotrebu Galenski laboratorij “Apoteke Sarajevo”- GALAS Vam predstavlja novu liniju prirodnih proizvoda za njegu lica i tijela donoseći Vam mirise prirode maštovito upakirane u petnaest novih proizvoda. Novi GALAS proizvodi ispunjeni su čistim biljnim sastojcima s formulom koja njeguje i štiti kožu.

Donoseći dašak čiste prirode u bočici svi proizvodi blagotvorno djeluju na kožu, štite ju od nepovoljnih vanjskih utjecaja te ju čine mekom, glatkom i blistavom.

Kvalitet i sigurnost upotrebe temeljne su vrijednosti proizvoda Galenskog laboratorija „GALAS“. Zbog sadržaja i učinka linije proizvoda u koju smo uložili svoje vrijeme, znanje, trud, ali najviše od svega, svoju ljubav, Vaša će koža dobiti svu potrebnu njegu, a Vi ćete biti zadovoljni svojim novim, prirodno lijepim izgledom.

Galenski laboratorij “Apoteke Sarajevo”- GALAS Vam s ponosom predstavlja petnaest novih proizvoda:

Zadatak koji uspješno obavljaju svi proizvodi koje ćete pronaći u novim Galas proizvodima olakšava sve izazove savremene osobe na putu ostvarenja njenih profesionalnih aspiracija i potencijala. Redovnim i ispravnim korištenjem proizvoda, doći ćete do trenutka kada će Vam se u ogledalu osmjehnuti novo lice prirodne ljepote.

Pitajte farmaceuta

Imate pitanje vezano za Vaše zdravlje? Potreban Vam je savjet ili informacija o terapiji?