Zlatna argan dnevna i noćna krema

Zlatna argan dnevna krema i zlatna argan noćna krema rezultat su dugogodišnjeg rada stručnog tima Galenskog laboratorija Galas u kom su se spojili tradicija i znanje, njegovani u okviru Javne ustanove „Apoteke Sarajevo“.

ZLATNA ARGAN DNEVNA KREMA

Zlatna argan dnevna krema omogućava dubinsku hidrataciju, vraća elastičnost i vitalnost suhoj koži. Lagahna tekstura pogodna je za svakodnevnu upotrebu ujutro, na očišćenu kožu lica i kao podloga za šminku. Zlatna argan krema dnevna svojim prirodnim sastojcima usporava starenje kože, hrani je i obnavlja. Namijenjena je za dnevnu njegu zrele i suhe kože, kao i kože sa borama.

ZLATNA ARGAN NOĆNA KREMA

Zlatna argan noćna krema obogaćena prirodnim uljima i vitaminom E. Revitalizira, vlaži i vraća čvrstinu zreloj i suhoj koži. Veoma dobro se upija i prodire u dublje slojeve kože tako da je intenzivno hrani i stimulira procese obnove epiderme. Izuzetno efikasno neutralizira štetno djelovanje slobodnih radikala, koji ubrzavaju starenje kože i pojavu bora. Zlatnu argan kremu noćnu nanositi naveče na kožu lica, vrata i dekoltea. Namijenjena je za noćnu njegu zrele i suhe kože, kao i kože sa borama.