Galas
Kozmetičke kreme

Galas kozmetika razvijena je prema farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Bosanski mehlem

Bosanski mehlem je razultata dugogodišnje tradicije, zananja i iskustva naših farmaceuta koji ponosno čuvaju njegovu formulu, te kao takav predstavlja jedinstven proizvod na našem tržištu. Bosanski mehlem sadrži ekstrakte ljekovitih biljaka koje su bogate eteričnim uljima i prirodnim kiselinama, čije aktivne tvari djeluju antiseptično - spriječavajući razvoj bakterija, potpomažu zarastanje oštećenog tkiva, tako da koža postaje zdrava i otporna na vanjske podražaje.

Detaljnije
Bosanski mehlem za usne

Bosanski mehlem za usne namijenjen je za njegu suhih i ispucalih usana.

Zahvaljujući djelovanju aktivnih supstanci iz ekstrakata ljekovitog bilja, Bosanski mehlem za usne štiti usne od štetnih vanjskih uticaja tokom cijele godine.

Detaljnije
Galea dnevna krema

Namijenjena je za dnevnu njegu osjetljive, problematične i kože s aknama. Izrađena je na bazi odabrane podloge i djelotvornih prirodnih sastojaka, ekstrakta čička, nevena i kantariona, koji koži daju vlažnost, gipkost i sjaj.

Aktivirajući prirodni proces vlaženja kože, smanjuje osjećaj zategnutosti tj. nelagode kože, pa je pogodna i kao podloga za šminku.

Detaljnije
Galea noćna krema

Namijenjena je za noćnu njegu suhe, problematične i kože s aknama. Izrađena je na bazi odabrane podloge i djelotvornih prirodnih sastojaka, ekstrakta čička, nevena i kantariona, koji kožu hrane i revitaliziraju (zbog većeg udjela ljekovitih ekstrakata).

Ovakvom kombinacijom prirodnih sastojaka usporavamo proces starenja kože. Uveče, poslije čišćenja kože lica, nanijeti kremu laganim kružnim pokretima

Detaljnije
Hidratantna krema

Hidratantna krema za dnevnu njegu lica obogaćena prirodnim uljima, vitaminima A, D i E, istovremeno dubinski njeguje i vlaži kožu lica i vrata. Ovako formulisana krema s laganom podlogom aktivira prirodan proces vlaženja kože spriječavajući njeno isušivanje dajući joj svježinu.

Brzo se upija i izvanrednaje podloga za šminku, prilagođena svim tipovima kože. Nanosi se svakodnevno na očišćenu kožu lica i vrata.

Detaljnije
Krema s kolagenom

Formulacija oboćaena hranjivim sastojcima koja potiče prirodno oživljavanje, elastičnosti i tonus, daje vašoj koži osjećaj mekoće i svježine.

Kremu nanosit svakodnevno na očišćenu kožu lica i vrata.

Detaljnije
Limun krema

Limun krema izbjeljuje i njeguje hiperpigmentirane dijelove kože. Krema se nanosi ujutro i naveče na područja kože i lica i vrata na kojima se pojavila jača pigmentacija u vidu fleka, staračkih pjega, sunčanih fleka i nakon pokon poroda.

Detaljnije
Zlatna argan dnevna krema

Zlatna argan dnevna krema omogućava dubinsku hidrataciju, vraća elastičnost i vitalnost suhoj koži. Lagahna tekstura pogodna je za svakodnevnu upotrebu ujutro, na očišćenu kožu lica i kao podloga za šminku. Zlatna argan krema dnevna svojim prirodnim sastojcima usporava starenje kože, hrani je i obnavlja. Namijenjena je za dnevnu njegu zrele i suhe kože, kao i kože sa borama.

Detaljnije
Zlatna argan noćna krema

Zlatna argan noćna krema obogaćena prirodnim uljima i vitaminom E. Revitalizira, vlaži i vraća čvrstinu zreloj i suhoj koži. Veoma dobro se upija i prodire u dublje slojeve kože tako da je intenzivno hrani i stimulira procese obnove epiderme. Izuzetno efikasno neutralizira štetno djelovanje slobodnih radikala, koji ubrzavaju starenje kože i pojavu bora. Zlatnu argan kremu noćnu nanositi naveče na kožu lica, vrata i dekoltea. Namijenjena je za noćnu njegu zrele i suhe kože, kao i kože sa borama.

Detaljnije
Masna vitaminska krema

Masna vitaminska krema njeguje, hrani i štiti sve tipove kože tokom dana i noći. Ova krema obogaćena lipidima prirodnog porijekla, kao i odgovarajućimvitaminima vrši revitalizaciju kože lica i vrata, vraćajući joj vitalnost, elastićnost i svježinu.

Krema se nanoi na područje lica i vrata, danju i pred spavanje, kada se tokom noćnog odmora pospješuje regeneracija kože.

Detaljnije
Regenerativna krema

Za suhu i osjetljivu kožu je prirodna formula koja ujedno vlaži i štiti vašu kožu od štetnih vanjskih uticaja. Nanijeti na očišćenu kožu lica i vrata svako veče.

Detaljnije
Antirid krema

Antirid krema je namijenjena za njegu osjetljive kože oko očiju. Izrađena je na bazi mineralnih ulja sa nježnom podlogom. Antirid vraća tonus istanjenoj i nježnoj koži područja oko očiju, te potpomaže ispravljanje nastalih bora i spriječava stvaranje novih. Nanosi na unutrašnji ugao očnog kapka i razmazuje se polako nježnim pokretima vrhovima prstiju, tipkajući prema vanjskom rubu oka. Na taj način se uspješno pospješuje regeneracija oštećene i ''stare'' kože a rezultat je vidljiv ubrzo.

Detaljnije
Bademova krema

Sastojci naše Bademove kreme daju koži potrebnu vlagu i spriječavaju njeno isušivanje ali i stvaraju nepropusni sloj na koži koji spriječava iritaciju.
Receptura ove kreme osigurava zaštitu kože, te ravnotežu vlažnosti i masnoće. Sastojci naše Bademove kreme daju koži potrebnu vlagu i spriječavaju njeno isušivanje ali i stvaraju nepropusni sloj na koži koji spriječava iritaciju. Krema također posjeduje i antiseptični učinak, spriječava nadraženost tkiva a prisustvo vitamina potpomaže regeneraciju nježne kože beba.

Detaljnije